Tootekategooriad

Dermoscent® ATOP 7® spot-on täpilahus

Dermoscent® ATOP 7® spot-on on nahka rahustav täpilahus ärritunud või allergiale kalduvale nahale.

Saadaolevad pakendisuurused

Pakend Tootekood
20-40kg N4 44024
10-20kg N4 44023
0-10kg N4 44022

Tootetutvustus

ATOP 7® spot-on täpilahus on esimene 100% looduslike koostisosadega täpilahus, mis soodustab nahabarjääri taastumist ja rahustab ärritunud või allergiale kalduvat nahka:

  • Sügelemisele kalduv nahk
  • Ärritunud, punetav nahk
  • Ülitundlik nahk

Koostis ja lisaained

Koostis
  • Niisutav kanepiõli, mis sisaldab rohkelt asendamatuid rasvhappeid (oomega-3 ja -6) – loomadele on asendamatud rasvhapped väga vajalikud, kuid ise nad neid sünteesida ei suuda.
  • Nisuteradest eraldatud lipiidide kompleks, mis sisaldab rohkelt keramiide ja asendamatuid rasvhappeid.
  • Täiuslikult doseeritud eeterlike õlide sünergia: rohkelt kurkumiõli, taliharjaõli ja kampripuuõli, mis rahustavad nahka.
  • Taimne biohajutava toimega aine: tänu sellele kanduvad täpilahuse toimeained vaid ühest manustamiskohast loomuliku rasu abil üle looma keha laiali.

Kasutamine ja säilivus

Kasutamine

1 pipett nädalas nii kaua kui vaja.

Täpilahust ei pea nahka masseerima. Tänu tõhusale biohajutava toimega koostisainele kandub lahus vaid ühest manustamiskohast ühtlaselt üle looma keha laiali.

2 päeva enne ja 2 päeva pärast täpilahuse kasutamist ei ole soovitatav looma pesta. Pesemine eemaldab looma nahalt loomulikku rasu, mille abil täpilahuse toimeained kehal laiali kanduvad.

Teadaolevad koostoimed kombineeritud kasutamisel mõne teise täpilahusega puuduvad.

Pika või paksu karvastikuga looma puhul kammige manustamiskohta 24 tundi pärast täpilahuse peale kandmist, et eemaldada võimalikud täpilahuse jäägid.

Nõuanded kasutamiseks

Soovitame ATOP 7® spot-on täpilahust kasutada:

  • Ärritunud sügelema kalduval nahal: ATOP 7® spot-on täpilahus rahustab ja tugevdab nahka, toetab ravimite toimet.
  • Haiguse ägenemiste vahel: täpilahuse regulaarne ja pidev kasutamine soodustab nahabarjääri taastumist ning aitab tagada paremat loomulikku kaitset.
Hoiatused

Lisainformatsioon

Tõhusus

28 koeraga läbi viidud veterinaarne uuring* näitas, et ATOP 7® spot-on täpilahus aitab rahustada atoopiale kalduvat nahka.

Uuringus osalenud 16 koerale manustati lisaks tavapärastele ravimitele kuu aega järjest kord nädalas ATOP 7® spot-on täpilahust, lisaks pesti koeri kord nädalas ka ATOP 7® šampooniga. Kontrollgrupi 12 atoopilisel koeral jätkati tavapärast ravi ravimitega, kuid ATOP 7® spot-on täpilahust neile ei manustatud, samuti ei pestud kontrollgrupi koeri ATOP 7® šampooniga.

ATOP 7® grupi võrdluses kontrollgrupiga selgus, et ATOP 7® nahahooldustooted aitasid tõhusalt nahaprobleeme leevendada:

  • Nahk paranes väliste tunnuste alusel**: +71%
  • Sügelus vähenes: -72%

*Paikne ravi täpilahuse ja šampooniga, mis sisaldavad asendamatuid rasvhappeid ja teisi looduslikke ekstrakte, suurendab lokivetmabi tõhusust koerte atoopilise dermatiidi ohjamisel ja aeglustab haiguse ägenemist: randomiseeritud, kontrollitud ühepoolselt pime uuring

** Kriteeriumitena võeti arvesse karvkatte kvaliteeti, naha niisutatust, kõõma, lõhna