Tootekategooriad

Anthrolan N sõrasprei

Anthrolan on õlisisaldusega kaitsekilet moodustav hoolduspihusti kapjade, sõrgade ja teistele sarvestunud kudede igapäevaseks hoolduseks.

Saadaolevad pakendisuurused

Pakend Tootekood
200 ml 0425518

Tootetutvustus

Kaitseb niiskuse ja muude kahjustavate tingimuste eest. Parandab elastsust, aitab vältida murdumisi, killustumist ja kuivamist, desinfitseeriv (roisubakterid ja mädanemist põhjustavad seened), aitab vältida sarvaine matsereerumist ja nekroosi. Sobib kasutamiseks ka sarve eemaldamise järgselt. Kuna kaitsekile kuivab kiiresti, ei ole side vajalik. Intensiivse musta värvitooni tõttu ideaalne võistlus- ja näitusehobuste kapjade värvimiseks.

Koostis ja lisaained

Koostis

Kalamaksaõli, loorberiõli, 8-hüdroksükinoliin, segu pigmentidest ja vaikudest.
Abiaine: Propaan-butaan.

Kasutamine ja säilivus

Kasutamine

Pihustada ligikaudu 10 cm kauguselt puhtale ja kuivale koele.
Enne kasutamist loksutada!

Säilitamine

Hoidke laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas. Säilitage mahutit hästituulutatavas paigas. Mahuti on rõhu all. Kaitske aerosooli päikese eest. Mitte hoida temperatuuril üle 50 °C.

Hoiatused

Tähelepanu! Aerosool on kergesti süttiv. Hoidke tuleallikast eemal – ärge kasutamisel suitsetage. Vahendit ei tohi pihustada leekidesse või hõõguvale pinnale. Ärritab silmi! Nahaga kokkupuutel esineb sensibiliseerumise oht. Sisaldab loorberiõli (Laurus nobilis) – võib põhjustada allergilise reaktsiooni. Aurud võivad põhjustada unisust ja uimasust.
 
Aerosooliga töötamisel kandke kaitsevahendeid: kaitseriideid, kaitsekindaid, kaitseprille/näokatet. Kasutage vahendit ainult hästituulutatavates paikades. Ärge hingake aerosooli sisse. Vältige aerosooli sattumist silma. Silma sattumisel loputage kohe silmi rohke veega ja pöörduge arsti poole.

Pärast kasutamist ei tohi mahutit jõuga avada või põletada.