Tootekategooriad

ColoQuick ternesehaldur Maxx4 (tarvikuteta)

ColoQuick thaw Maxx4 on mahukas (sulatab ja pastöriseerib korraga kuni 4 kassetti) ternesehaldur ternespiima kontrollitud külmutamiseks, pastöriseerimiseks ja sulatamiseks.

Saadaolevad pakendisuurused

Pakend Tootekood
1 tk 821005

Tootetutvustus

Kassettide ja ternespiimakottide pidev pöörlemine kuumaveevannis tagab õrna ja kiire soojenemise. Selle tõttu on ternespiim söötmiseks valmis vähem kui 20 minutiga. 

Hästi organiseeritud ternespiima jootmine on võtmetähtsusega loomade tugeva immuunsuse kujunemisel ja nakkushaiguste ennetamisel. Antikehade kogus ternespiimas on määrava tähtsusega tulevase piimalehma tervisele, massi-iibele, poegimisvanusele ja piimatoodangule.

Lehmade ternespiima kvaliteet võib olla kõikuv ning see omakorda mõjutab immuniseerimistulemusi. Ka vasika võime ternespiima osakesi omastada väheneb pärast sündi kiiresti – isegi kui hea ternespiim on olemas peab vasika korraliku immuunsuse tagamiseks seda talle söötma kohe peale sündi.

Nendest asjaoludest tulenevate riskide maandamise lahenduseks on kvaliteetse ternespiima sügavkülmutamine ja selle kontrollitud sulatamine. ColoQuick on parim lahendus ternespiima käitlemisele. Colouicki iga osa on valmistatud sihipäraselt, testide tulemustel ja sadade piimatootjate tagasisidel põhinevalt.

ColoQuick ternesehalduri käsitlemine on lihtne ja mugav igale farmitöötajale, väldib inimlikke eksimusi, säästab aega ja aitab kontrollida piimafarmi kõige olulisemat alustala – vasikate kvaliteetset jootmist.

Lisainformatsioon

Lugege coloQuick ternesehalduri kohta lähemalt Smart Farmi koduleheküljelt www.smartfarm.ee.