Tootekategooriad

Farm-O-San Rediar

Täiendsööt vasikatele kõhulahtisuse korral vee ja elektrolüütide tasakaalu taastamiseks.

Saadaolevad pakendisuurused

Pakend Tootekood
3.5 kg 10021585

Tootetutvustus

Farm-O-San Rediar moodustab vasika soolestikus geeli ning sisaldab probiootikume, mis aitavad taastada soolebakterite tasakaalu. 

Omadused

•    Toetab vasika soolestiku tervist
•    Aitab stabiliseerida elektrolüütide ja vee tasakaalu
•    Ennetab veetustumist
•    Reguleerib tänu looduslikele kiudainetele seedimist ja väljaheite kontsistentsi

Koostis ja lisaained

Analüütiline koostis

Suhkrud (dekstroos, fruktoos, laktoos) 49%, naatriumkloriid 7,2%, naatriumkarbonaat 5,2%, kaaliumfosfaat 1,6%, vitamiin A 250 000 RÜ, vitamiin D3 2540 RÜ, vitamiin E 2130 RÜ, mangaan 138 mg, tsink 165 mg, vask 9 mg, Enterococcus faecium 6,3 x 109 PMÜ.

Kasutamine ja säilivus

Kasutamine

Kasutage Farm-O-San Rediar täiendsööta kuni 6 kuu vanustel vasikatel seedehäirete (kõhu­lahtisuse) korral. 

Soovitused kasutamisel: 
Kergete seedehäirete tunnuste korral jätkake vasikale piima või piimaasendaja jootmist tavapärasel viisil ja lisage sellele 25 grammi Farm-O-San Rediar täiendsööta 1 liitri piima voi piimaasendaja kohta.* 
Alternatiivse võimalusena valmistage Rediari jook, segades 50 grammi Farm-O-San Rediar täiendsööta (üks mõõtetops = 100 g) 1 liitri 40°C veega ja pakkuge piima või piimaasendajaga jootmiste vahel. Jätkake sel viisil täiendsööda manustamist kuni 3 järjestikusel päeval. 

Tõsisemate seedehäirete korral jätke vahele 1 või 2 piima või piimaasendaja jootmiskorda ja pakkuge selle asemel Farm-O-San Rediari jooki piiramatult (ad libitum).
Seejarel alustage vasikale uuesti 1,5–2 liitri piima või piimaasendaja jootmist 3 korda päevas, lisades 1 liitri piima kohta 25 grammi Farm-O-San Rediar täiendsööta. 
Alternatiivse võimalusena hakake vasikale järk-järgult uuesti piima või piimaasendajat jootma, korraga 1,5–2 liitrit, ja jootke lisaks piimajootmise vahel 1–2 liitrit Farm-O-San Rediari jooki. Andke Rediari jooki vasikale 3 korda päevas piima või piimaasendaja jootmise vahel 2-3 päeva. 

*NB! Kui annate vasikale Farm-O-San Rediar täiendsööta lisatuna piimale või piimaasendajale, siis veenduge, et vasikatel on vaba juurdepääs joogiveele!

Hoiatused