Tootekategooriad

(2)
(2)

Scourgard 20g

Scourgard on spetsiifiline antikehadega kaitsevahend manustamiseks vasikale võimalikult koheselt peale sündi.

Saadaolevad pakendisuurused

Pakend Tootekood
N10  70300

Tootetutvustus

On üldiselt teada, et ternese andmine vasikatele on kõige tähtsam tegu, mis garanteerib tulevikus terve looma. Juhul kui ternes ei sisalda piisavalt palju immunoglobuliine, on vasikas suukaudsete nakkuste vastu nõrgalt kaitstud ning loomad haigestuvad. Eriti ohtlikud vasikate suukaudsed nakkushaigused on rotaviroos, koronaviirusenterokoliit, kolibakterioos ja salmonelloos.

SCOURGARD™ sisaldab spetsiifilisi krüptosporidioosi, rotaviiruse, koronaviiruse, E. coli (tüved K99 ja F41) ning Salmonella (tüved typhimurium, dublin, enteritidis, heidelbergis) vastaseid antikehasid. Seetõttu on võimalik nakatumist ennetada või juhul kui ka nakatumine toimub, kulgeb see oluliselt kergemalt ning vasikas tervistub.

Omadused
  • Annab vasika organismile suures koguses antikehi krüptosporidioosi, rotaviiruse, koronaviiruse, E.coli tüvede K99, F1 ja nelja Salmonella tüve vastu
  • Nakatumist on võimalik ennetada või juhul kui ka nakatumine toimub, kulgeb see oluliselt kergemalt ning vasikas tervistub.

Koostis ja lisaained

Koostis

SCOURGARD sisaldab spetsiifilisi krüptosporidioosi, rotaviiruse, koronaviiruse, E. coli (tüved K99 ja F41) ning Salmonella (tüved typhimurium, dublin, enteritidis, heidelbergis) vastaseid antikehasid.

Kasutamine ja säilivus

Kasutamine

Manusta vasikale kogu tuubi sisu võimalikult koheselt peale sündi. Vajaduse korral üks tuub 24 h pärast esimest manustamist.

Säilitamine

Hoida jahedas, päikese eest kaitstud ja lastele kättesaamatus kohas.

Hoiatused

Lisainformatsioon

Söötmisel ja kasutamisel tüsistusi esinenud ei ole.